Diverse Online

Diverse online projecten

Nespresso Vandaag introductie | Albron Onze keuken website | De Reclamefabriek website

Nespresso Vandaag

Banners, social media, landingpage & narrowcasting

Nespresso introduceerde een nieuwe dienst: Nespresso Vandaag.
Als je ‘s ochtends voor 12:00 nieuwe capsules bestelt, heb je ze diezelfde avond nog in huis. Daarom werd Nespresso Vandaag niet alleen geïntroduceerd bij volgers van Nespresso op social media.

We ontwikkelde ook banners voor op (mobile) sites die ‘s ochtends in Nederland het meest bezocht worden. Daarnaast werd de boodschap op stations uitgezonden via narrowcasting schermen. Om de urgentie te benadrukken bevatte de banners en de landingspage een klok die aftelde naar het middaguur.

Onze Keuken website

Sfeervolle website voor een horecaconcept van cateraar Albron.

Cateraar Albron ontwikkelde een nieuwe foodconcept voor kleine tot middelgrote bedrijfsrestaurants; Onze Keuken. Een plek waar medewerkers in een prettige sfeer samen eten en even kunnen onthaasten. Iedere dag wordt vers gekookt met eerlijke en gezonde ingrediënten, specifiek afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.
Oftewel: onze keuken, jouw keuken.

De lancering van Onze Keuken bestond onder andere uit een website en een B to B campagne. Met het afspreken van kennismakingsgesprek, konden opdrachtgevers een Vrij-Mi-Bo met optreden van ‘De Zingende Keukenmeiden’ winnen.

De website staat inmiddels niet meer live, maar als troost staat de teaservideo van ‘de Zingende Keukenmeiden’ hieronder.

De Reclamefabriek website

Helder, overzichtelijk en responsive

Voor een reclamebureau is een website misschien wel méér dan een visitekaartje. Het is een proeve van bekwaamheid. Daarom is er ongeveer een jaar gewerkt om een website te ontwerpen die net zo no-nonsense overkomt als de reputatie van het bureau is. Die bezoekers op een natuurlijke manier langs het (sales)verhaal van de Reclamefabriek leidt, en daarnaast voldoende ruimte biedt voor een verscheidenheid aan content.

Voor de duidelijke menu structuur is gebruik gemaakt van HTML5 animaties. Een korte video doet dienst als elevator pitch, en nieuws-updates, klanten, portfoliowerk en medewerkers kunnen uitgebreid bekeken worden.

De site is responsive en werkt even goed op tablet en mobiel als op desktop of laptop.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!